Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Новини

Дата: від до Скинути

засідання комісії з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Кременецької міської ради

засідання комісії з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Кременецької міської ради

           Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей виконавчого комітету Кременецької міської ради. Проводив засідання перший заступник міського голови М.М. Матвіюк.            У засіданні взяли участь  керівники структурних підрозділів  міської ради:   відділу освіти, соціального захисту населення, служби у справах дітей, юридичного відділу, у справах сім’ї, молоді та спорту, центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді.             На порядок денний було винесено 5 питань:  надання дозволу   на відмову від спадщини після смерті батька;  щодо участі бабці  у вихованні малолітньої онуки;   надання висновку про доцільність/ недоцільність позбавлення батьківських прав;  визначення місця проживання малолітньої дитини;  щодо участі  матері, яка проживає окремо від дитини, у вихованні малолітньої  дочки.          Доповідали: начальник служби у справах дітей  Кременецької міської ради  Бесяда Н.Ф., головний спеціаліст-юрисконсульт служби у справах дітей Данилюк М.М.            Запропоновані питання, були обговорені членами комісії з питань захисту прав дітей.   За результатами засідання складений протокол та прийняті відповідні рішення. 

17:49 21.09.2017

Зустріч в Кременецькому РЦЗ

Зустріч в Кременецькому РЦЗ

21 вересня 2017 року начальник Кременецького об’єднаного управління Пенсійного фонду України Тернопільської області Маринюк Олександр Сергійович за участі директора Кременецького районного центру зайнятості Ілинича Олега Петровича провів зустріч з безробітними громадянами району.

17:46 21.09.2017

Служба у справах дітей інформує: Позбавлення батьківських прав батька (матері)

Служба у справах дітей інформує: Позбавлення батьківських прав батька (матері)

 Трапляються випадки, коли одного з батьків, або ж і  обох позбавляють батьківських прав, внаслідок чого дитина може залишитися сиротою.        Є і такі ситуації, коли один з батьків принижує, б’є дитину, або ж взагалі не бере участь у вихованні. В такому випадку таку особу потрібно позбавляти батьківських прав. Проте, така категорія справ надзвичайно складна, оскільки потребує залучення органу опіки і піклування  та звернення до суду.  

15:27 21.09.2017

Завтра у Кременці не буде води

Завтра у Кременці не буде води

22 вересня 2017 року по вул. Шевченка, Базарна (ДНЗ №2) з 9.00 до 14.00 буде вівдсутнє водопостачання у зв'язку із ремонтними роботами.

15:22 21.09.2017

Служба у справах дітей застерігає: Жорстоке ставлення до дітей  породжує жорстокість між дітьми

Служба у справах дітей застерігає: Жорстоке ставлення до дітей породжує жорстокість між дітьми

      Сім'я - це первинне середовище, де дитина повинна вчитися робити добро. Вона, як основний елемент суспільства, була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь, чинником стабільності і розвитку.

14:24 21.09.2017

Кременецький краєзнавчий музей відзначає своє 80- річчя

Кременецький краєзнавчий музей відзначає своє 80- річчя

20 вересня 2017 року у Кременці відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення 80-річчя з дня заснування Кременецького краєзнавчого музею. На святкові заходи завітали міський голова Олексій Ковальчук, директор обласного інформаційного туристичного краєзнавчого центру Тернопільської обласної ради Володимир Демчишин, який передав привітання від голови обласної ради Віктора Овчарука, начальник відділу культури і туризму Кременецької міської ради Ганна Бобровська, депутати  міської рад,  представники інтелігенції міста, музейні працівники та працівники бібліотек, громадськість.

19:40 20.09.2017

У Кременці почалася реалізація проекту “Комплексна термомодернізація навчально-виховного комплексу “Кременецька загальноосвітня школа I-III ступеня №5"

У Кременці почалася реалізація проекту “Комплексна термомодернізація навчально-виховного комплексу “Кременецька загальноосвітня школа I-III ступеня №5"

У Кременці розпочався капітальний ремонт навчально-виховного комплексу “Кременецької загальноосвітньої школи I-III ступеня №5 у м. Кременець по вул. 107 Кременецької дивізії, 4, а саме заміна вікон та утеплення фасадів, в рамках реалізації проекту “Комплексна термомодернізація навчально-виховного комплексу “Кременецька загальноосвітня школа I-III ступеня №5 у м. Кременець по вул. 107 Кременецької дивізії №4

16:46 19.09.2017

У Кременецькій міській раді відбудуться громадські слухання

У Кременецькій міській раді відбудуться громадські слухання

У відповідності   до ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» у строк з 19.09.2017 р. по 19.10.2017р. проводиться оприлюднення та розгляд детального плану території під будівництво будівлі громадського призначення по вул. Симона Петлюри в м. Кременець.

15:38 19.09.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь