A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Зустріч із представниками шкіл №3, №4

Дата: 21.05.2018 18:00
Кількість переглядів: 493

 

21 травня у Кременецькій міській раді відбулася зустріч міського голови Олексія Ковальчука із вчителями, учнями та батьками шкіл №3 та №4.

Під час зустрічі обговорили питання щодо рішення 38 сесії від 18.05.2018 №2256, що стосувалося зміни організаційно-правової форми та назви двох шкіл міста та реорганізацію цих навчальних закладів із триступеневих у двоступеневі. Міський голова дав розпорядження «Про зупинення дії рішення сесії Кременецької міської ради VII скликання» та на 39 сесії Кременецької міської ради, котра відбудеться 31 травня 2018 року, повторно розглянути рішення 38 сесії міської ради VII скликання від 18.052018 №2256 «Про зміну організаційно-правової форми та назви  Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Кремецької міської ради Тернопільської області на Кременецьку гімназію №4 Кременецької міської ради Тернопільської області» із врахуванням зауважень, зазначених в розпорядженні.

На ці кроки депутатів змусила піти величезна нестача коштів на фінансування заробітної платні освітянам. На сьогодні дефіцит становить понад 7 млн. грн.. Варто сказати, що ситуація із нестачею коштів на фінансування освітньої галузі існує не лише у Кременці.  Загалом у державі незабезпеченість освітньою субвенцією близько 4 млрд. грн., тому ця проблема стосується всіх міст.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь