A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

 Кременець відсвяткував Міжнародний день захисту дітей

Дата: 04.06.2018 17:15
Кількість переглядів: 435

       


         У перший літній день в Кременці, як і у всьому світі, відзначають тепле і радісне свято – Міжнародний день захисту дітей .
         Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Дорослі завжди хочуть, щоб діти   були    здоровими, радісними та щасливими, а дитячі мрії стали дійсністю, адже саме для цього всі ми живемо та працюємо. 
          В цей  святковий день у місті Кременці було проведено багато заходів для нашої дітвори. Зранку розпочалися конкурс дитячого малюнка на асфальті  для  дошкільнят і школярів міста і району та мистецький пленер на відкритому повітрі в якому об’єдналися учні кременецьких загальноосвітніх шкіл  та дітки з особливими потребами «Світ очима дитини».
          Мета даних заходів  -  привернення уваги суспільства до прав дитини, популяризація загальнолюдських цінностей; виховання високих моральних якостей та відповідального ставлення до оточення, розвиток творчого потенціалу дітей, а також виявлення і підтримка талановитих дітей.  Ці заходи реалізувалися спільними зусиллями служби у справах дітей, відділу культури та туризму Кременецької міської ради, Кременецького районного центру дитячої творчості, Громадських організацій «Кременецька екологічна ліга», «Батьків дітей-інвалідів та їх друзів «Зоря надії», Кременецької обласної гуманітарно-педагогічної академії ім. Т.Г. Шевченка.  Учасники заходів відзначені грамотами і подарунками.
        Зі святом юних кременчан привітали керівники міста і району. Діти-переможці Міжнародних і Всеукраїнських олімпіад та конкурсів були відзначені подяками та цінними подарунками.   
       У великому концерті «Ми майбутнє твоє, Україно», який проводився у міському парку культури і відпочинку взяли участь   вихованці дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладів міста і району, дитячі колективи  районного будинку культури, переможці міськрайонного конкурсу «Золоті домісольки»,  солісти Кременецького районного центру дитячої творчості, танцювальні колективи РБК та танцювально-спортивної студії «Антре». Всі маленькі артисти отримали заохочувальні призи, а колективи дошкільних закладів міста  подяки і подарунки від Кременецької міської ради.
        Глядачі спостерігали за  «Пригодами дівчинки Нехотілочки» - вистави  зразкового драматичного театру  «Веселка» Кременецького районного центру дитячої творчості.
         Для   кременчан   проводилася  виставка  творчих робіт вихованців Кременецького районного центру дитячої творчості, загальноосвітніх закладів міста, майстер- клас з пошиття сумок, організований ГО «Товариство батьків дітей з інвалідністю та їх друзів «Зоря надії».
        Діти активно брали участь в   атракціонах, аква-гримі,  розважальних програмах , іграх за участі благодійного фонду «Західний вітер» з м. Луцька, та  Тернопільського центру свята «Коровай» з ляльками велетнями та бульбашковим шоу.
        Організатори заходів  дякують всім хто долучився до організації і проведення свята для наших діток.

         А діткам бажаємо здорового, щасливого дитинства, розуміння з боку батьків, сяючих посмішок, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь