A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

ПРОТОКОЛ № 28 міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Кременець

Дата: 15.10.2020 12:57
Кількість переглядів: 642

ПРОТОКОЛ № 28

міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міста Кременець

                                                                                                        

від 13 жовтня 2020 року

 

Головує:  Ковальчук О.А. – міський голова, голова комісії.

      Секретар комісії: Лановецький Ю.Я. – начальник відділу з питань цивільного    захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами.

      Присутні: члени комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: Шевчук В.М. – заступник міського голови; Мельник Г.С. – секретар ради; Волянюк О.В. – директор КП «Міськводгосп»; Тартак О.С. – начальник юридичного відділу Кременецької міської ради; Трубіцин С.О. – завідувач Кременецького міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України»; Корнійчук В.І. - директор комунального некомерційного підприємства «Кременецький центр первинної медико – санітарної допомоги»; Ігнатюк А.М. – начальник Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області;   Пурдик О.О. – начальник відділу житлово – комунального господарства, управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин; Галькевич Г.Г. – начальник Кременецького РВ УДСНС України в Тернопільській області; Хомин І.І. – директор КП «Кременецьблагоустрій».         

      Запрошені: Слободянюк Л.В. – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кременецького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області; Кравчук В.С. – В.о. начальника Кременецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

    

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про стан епідемічної ситуації на території м. Кременець, спричиненої гострою респіраторною хворобою COVID – 19.

 

  1. Розгляд рекомендацій державної та регіональної комісій щодо встановлення канікул в закладах середньої освіти міста з 15 по                      30 жовтня 2020 року.

 

  1. СЛУХАЛИ:

 

Ковальчук О.А. – міський голова, розпочав засідання міської комісії з ТЕБ та НС та довів до членів комісії і запрошених порядок денний засідання.

Трубіцин С.О. – завідувач Кременецького міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України» повідомив, що в Кременецькому районі епідеміологічна ситуація з COVID-19 продовжує загострюватись.

Так, станом на 13.10.20р. в районі зареєстровано 1043 лабораторно підтверджених випадків COVID-19. Показник захворюваності по району в перерахунку на 100,0 тис. нас. складає 1568,4 при середньо-обласному показникові 1569,6 на 100,0 тис. нас.(абсолютне число хворих – 16245 осіб).

З числа захворівших вже одужало 789 осіб, померло – 17 осіб. Продовжують хворіти – 237 чол.. З часу реєстрації COVID-19 найбільша кількість захворівших зафіксована в м. Кременець – 368 осіб (35,3% від усіх захворівши по району). Інші 425 хворих (40,7%) виявлено в 54 селах району з числа хворих в окремих селах від 1 до 36 чоловік (с. Сапанів). Значна частина захворівших перебувало на початку захворювання на амбулаторному лікуванні 822 осіб, госпіталізованих було 207 осіб, які були госпіталізовані в лікувальні заклади району, м. Тернопіль та м. Київ (2 хворих).

В структурі захворюваності діти складають 9,2 % або 96 осіб в абсолютних числах, з числа працівників медичних закладів захворіло 128 осіб, або 12,3 %, а також серед працівників освіти 136 чол., або 13,0 %. Високий рівень захворюваності реєструється серед непрацюючих та пенсіонерів.

Що стосується лабораторних обстежень осіб хворих та з підозрою на    COVID – 19 на 09.10.2020 року з початку епідемії число усіх обстежених становить 6881. Результативність наших досліджень становить 15,0 % від усіх досліджених взірців.

Що стосується показників захворюваності, що визначають рівень епідемічної небезпеки та колір зони, в якій є перспектива опинитися як району так і               м. Кременцю, то за останні 14 днів (з 24.09. по 07.10.) кількість захворівших по району становить 204 чол., або 306,7 на 100,0 тис. нас..

По місту Кременець за цей період число захворівших становить 97 чол., або 485,0 на 100,0 тис. нас..

 

        1. ВИРІШИЛИ:

 

  1. Структурним підрозділам Кременецької міської ради, підприємствам, установам, організаціям (усіх форм власності), пасажирським перевізникам, приватним підприємцям та жителям                                м. Кременець забезпечити безумовне виконання протиепідемічних заходів, які передбачені для “помаранчевого” рівня епідемічної небезпеки поширення COVID-19, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 (із змінами) та постанов Головного державного санітарного лікаря України (із змінами).
  2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови ШЕВЧУКА В.М., начальника Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області ІГНАТЮКА А.М. та В.о. начальника Кременецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Кравчук В.С..

 

    Голосували:

        Члени місцевої комісії з питань ТЕБ та НС при Кременецькій міській раді:

        ЗА – «12», ПРОТИ – «0», УТРИМАЛИСЬ – «0».

 

 

         2. СЛУХАЛИ:

 

Щербатюк Н.Ю. – начальник відділу освіти Кременецької міської ради проінформувала про виявлених хворих учнів (вчителів) на COVID-19 у закладах загальної середньої освіти м. Кременець станом на 13.10.2020 року:

  • Кількість учнів які захворіли на COVID19 – 4;
  • Кількість вчителів та працівників які захворіли на COVID19 – 5;
  • Кількість учнів на самоізоляції – 12;
  • Кількість працівників на самоізоляції – 2;
  • Кількість класів на самоізоляції – 0;

- Кременецька ЗОШ I-III ст. №1 ім. Галини Гордасевич з 12.10 2020р. по 16.10.2020р. на канікулах, відповідно до внесення змін до структури навчального року.

 

2. ВИРІШИЛИ:

 

  1. Рекомендувати закладам загальної середньої освіти встановити з 21 по 30  жовтня 2020 року канікули, у наступний період - можливий перехід на дистанційну і змішану форму навчання з урахуванням епідеміологічної ситуації.
  2. На час роботи виборчих дільниць з місцевих виборів № 610575, яка знаходиться за адресою вул. Замкова, 41, № 610582, яка знаходиться за адресою вул. О. Лятуринської, 11, № 610584, яка знаходиться за адресою вул. 107 Кременецької дивізії, 4 та № 610581, яка знаходиться за адресою вул. Мікрорайон 3, 6 забезпечити безумовне виконання протиепідемічних заходів, які передбачені для «помаранчевого» рівня епідемічної небезпеки поширення COVID – 19, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 (із змінами) та постанов Головного державного санітарного лікаря України (із змінами).   
  3.  Контроль за виконання даного рішення покласти на начальника відділу освіти Кременецької міської ради ЩЕРБАТЮК Н.Ю. та голову МТВК ВАЛЬЧУК О.А..

 

  Голосували:

        Члени місцевої комісії з питань ТЕБ та НС при Кременецькій міській раді:

        ЗА – «10», ПРОТИ – «0», УТРИМАЛИСЬ – «2».

 

 

 

Міський голова                                                                Олексій КОВАЛЬЧУК

 

 

Начальник відділу з питань цивільного

захисту населення та взаємодії з

правоохоронними органами,

секретар комісії                                                               Юліан ЛАНОВЕЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь