A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів, діяльність яких пов'язана з наданням послуг автомобільного транспорту

Дата: 24.09.2020 11:24
Кількість переглядів: 512

Фото без опису

   ДП "УКРАЇНСЬКИЙ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ІНСТИТУТ МЕДИЦИНИ ТРАНСПОРТУ" (надалі - Інститут) висловлює Вам свою повагу та звертається з наступним.

   З 25.10.2019 року за дорученням Міністерства інфраструктури України, відповідно до вимог Наказу Міністерства інфраструктури України від 26.07.2013 №551 «Про затвердження Порядку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів, діяльність яких пов'язана з наданням послуг автомобільного транспорту» (надалі - навчання), розпочав свою роботу Навчальний центр Інституту.

   Навчання є обов'язковим для всіх суб'єктів господарювання незалежно від форми власності, які надають послуги з перевезення пасажирів та/чи вантажів автомобільними транспортними засобами на договірних умовах за плату, і, відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», зобов'язані організовувати підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів за наступними напрямами:

   з питань надання послуг автомобільного транспорту (внутрішні/міжнародні перевезення пасажирів та вантажів);

   з питань безпеки (безпека перевезень/охорона праці/пожежна безпека).

   Оскільки, у зв'язку з поширенням епідемії СОVID-19, урядом ухвалено рішення щодо запровадження карантину на території України, Навчальний центр звернувся до Міністерства, який в свою чергу, погодив нашу ініціативу, а саме налагодження та підтримку навчального процесу за допомогою технологій дистанційного навчання.

   З метою збереження стабільності функціонування підприємств (у т.ч. суб'єктів малого і середнього підприємництва) та зниження рівня небезпеки для життя і здоров'я громадян, а також враховуючи численні звернення від підприємців стосовно виниклої проблеми на предмет виконання норм законодавства для фахівців транспортної галузі, що виникли у зв'язку із запровадженням карантину наше Підприємство має можливість здійснювати дистанційне навчання, оскільки неможливість отримати певні послуги позбавляє громадян здатності реалізовувати свої права та підтримувати належний рівень життя.

   Враховуючи зазначене, звертаємося до Вас з пропозицією підтримати ініціативу та проінформувати керівників автотранспортних підприємств вашої області про необхідність підвищення кваліфікації, відповідно до чинного законодавства України, та проходження дистанційного навчання для керівників і спеціалістів, діяльність яких пов'язана з наданням послуг автомобільного транспорту.

   Україна, як і решта світу повинні зробити все, щоб зупинити поширення коронавірусу та захистити своїх громадян. В рамках заходів, які прийняті урядом спрямованих на запобігання виникнення і поширення коронавірусної хвороби (СОVID-19), Українці повинні мати належні умови, щоб повноцінно працювати та навчатися. Сучасні технології дозволяють все це робити достатньо ефективно.

   За більш детальною інформацією про дистанційне навчання з підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів, діяльність яких пов'язана з наданням послуг автомобільного транспорту, з питаннями безпеки перевезень, охорони праці та пожежної безпеки можна ознайомитись на офіційному сайті Навчального центру: http://dpmedtrans.com/

   Для отримання додаткової інформації прохання звертатися до наших фахівців за телефоном: +38 (067) 4660810.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь