A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Ярмарок професій

Дата: 19.04.2018 16:40
Кількість переглядів: 576

Фото без опису

Сьогдні, 19 квітня,  спеціалісти Кременецького районного центру зайнятості спільно з ДНЗ Кременецький професійний ліцей та відділами освіти Кременецької  міської ради та райдержадміністрації  в приміщенні районного будинку культури організували та провели традиційний ярмарок професій для учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл міста та району.

Допомогти свідомо обрати майбутній фах, навчити орієнтуватися у світі професій, надати інформацію про особливості й переваги актуальних  робітничих професій, сприяти тому, щоб уже сьогодні майбутні випускники грамотно будували свій професійний план – така мета профорієнтаційного заходу під назвою «Ярмарок професій».

Понад 300 майбутніх випускників шкіл міста та району, а також їхні батьки  відвідали цьогорічний ярмарок професій. Листівки, буклети, довідники, папки з описами професій – це неповний перелік інформаційно-довідкових матеріалів, якими могли скористатися учасники ярмарку.

Представники навчального закладу розповіли про правила прийому, перспективи подальшого працевлаштування і т.д.

Під час проведення профорієнтаційного заходу майбутні абітурієнти мали змогу поспілкуватися із представниками навчальних закладу та студентами,   отримати  кваліфіковані відповіді на запитання. Всі бажаючі мали змогу пройти профдіагностичне тестування. Відвідання «Ярмарку професій» сьогодні, в   перспективі - усвідомлений вибір професії з урахуванням побажань, можливостей та реальних потреб регіонального ринку праці.

За словами учасників «Ярмарку професій», проведений захід допоміг їм краще зорієнтуватись у власному професійному виборі, розширив їхній світогляд та уявлення про діяльність та послуги служби зайнятості.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь