A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

У Кременці відбулися традиційні еко-пікніки

Дата: 17.10.2018 16:35
Кількість переглядів: 439

Фото без опису

Карвінг (декоративне вирізання з фруктів та овочів), майстер-класи з природних матеріалів, дослідження продуктів харчування – усім цим дивували сьогодні традиційні еко-пікніки, що відбулися у Кременецькому парку-культури та відпочинку. Захід проходить вдруге та організований ГО «Кременецька екологічна ліга» за сприяння Кременецької міської ради та фахівців освітніх установ Кременеччини.

Вітання учасникам заходу від імені міського голови передав перший заступник Микола Матвіюк. Також він вручив подарунки колективу «Еко майстерні», де працює молодь з інвалідність та виготовляє вироби з екологічних матеріалів. Голова ГО "Кременецька еколіга" вручила подяки усім, хто долучається та бере активну участь в еко-пікніках.

Сьогоднішня, не по жовтневому тепла погода сприяла не лише чудовому настрою гостей, а й в цілому усьому, що відбувалося в парку. Окрім того, що кременчани уже звикли бачити на еко-пікніках, були новинки. Наприклад, за допомогою студентів Кременецького училища ім. Арсена Річинського усі бажаючі могли безкоштовно виміряти основні показники здоров’я та порівняти їх з нормою.

У кого не виходило виготовити власні сувеніри за допомогою майстрів, могли придбати їх за досить символічну плату. Також, для всіх, хто ще немає осіннього фоту, спеціально облаштували яскраву фотозону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь