A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

УВАГА! ВАЖЛИВО! З 17 серпня 2020 року впроваджується оновлене програмне забезпечення Єдиного державного реєстру

Дата: 31.07.2020 10:17
Кількість переглядів: 952

Фото без опису

Відділ державної реєстрації Кременецької міської ради інформує

Відповідно до Наказу Міністерства юстиції України від 14 липня 2020 року № 2409/5 «Про деякі питання впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» відділ державної реєстрації Кременецької міської ради повідомляє наступне.

З 17 серпня 2020 року впроваджується оновлене програмне забезпечення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (ЄДР, Єдиний державний реєстр).

Враховуючи складність процесу впровадження оновленого програмного забезпечення ЄДР, а саме проведення міграції даних – ці роботи триватимуть більше тижня. Таким чином, починаючи з 18:00 7 серпня до 16 серпня 2020 року не будуть працювати:

- Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань (повне відключення);

-  портал usr.minjust.gov.ua (повне відключення);

-  обмін даними між ЄДР та органами державної влади (повне відключення);

- сервісна послуга у формі прикладного програмного інтерфейсу ЄДР (API) (повне відключення);

- сервісна послуга з обробки статистичних та/або аналітичних даних (повне відключення);

-  «Он-лайн будинок юстиції» (у частині взаємодії з ЄДР);

- публікація відкритих даних з ЄДР.

Після впровадження оновленого ЄДР у промислову експлуатацію декілька днів може не відбуватись вивантаження відомостей у формі відкритих даних.

Також, у зазначені дні робота інших реєстрів може бути нестабільною у зв’язку з великим навантаженням на IT-інфраструктуру ДП «НАІС».

У період впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру прийом документів, що подаються для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, не здійснюється.

Розгляд  документів, поданих для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань до періоду впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру та сплив строку розгляду яких припадає на відповідний період, здійснюється державними реєстраторами юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань до 18.00 07 серпня 2020 року;

Розгляд  документів, поданих для державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань до періоду впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру, після завершення такого періоду здійснюється за допомогою оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру шляхом прийняття відмови в державній реєстрації з технічних причин та повторного прийняття документів для проведення відповідної реєстраційної дії без додаткового справляння адміністративного збору. Перебіг строку розгляду документів, поданих для державної реєстрації, продовжується з моменту нового прийняття документів з урахуванням часу, що минув до періоду впровадження оновленого програмного забезпечення Єдиного державного реєстру.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь