A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Впродовж літа в області триватиме відеоконкурс «Спортивне літо»

Дата: 11.06.2020 08:18
Кількість переглядів: 735

Фото без опису

Впродовж літа в області триватиме відеоконкурс «Спортивне літо»

     Відкритий обласний відеоконкурсу «Спортивне літо» з 10 червня до 31 серпня триватиме на Тернопіллі. Головною його метою є залучення всіх верств населення до ведення здорового способу життя та зміцнення здоров’я. Усі надіслані відеоролики мають відображати активний спосіб життя у літній період людей різного віку – від наймолодшого, середнього (школярі, студенти) до людей старшого та похилого віку, як на свіжому повітрі, так і у спортзалах.

Організовують захід управління фізичної культури та спорту Тернопільської обласної державної адміністрації, Тернопільське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

    Відеоролики потрібно надсилати за електронною адресою: tr_sport@ukr.net та через месенджер на Фейсбук-сторінку Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/.

   Усі роботи мають бути авторськими, і допускається до конкурсу один відеоролик одного автора. Організатори зберігають за собою права на репродукцію всіх поданих відео, без обмеження терміну використання.

   Відеоролики, які надсилаються на конкурс, повинні бути представлені у цифровому форматі та відповідати наступним вимогам:

– цифрове відео у форматі MP4 (тривалість якого не перевищує 60 секунд);

– колаж та комп’ютерна графіка не допускаються, за винятком необхідної корекції кольору та контрасту;

– назва робіт повинна мати такий вигляд: Ім’я, Прізвище, вулиця, населений пункт, район (автора). (Наприклад: Руслан Бойко, вул. Подільська, 14, с. Байківці, Бережанський район).

Роботи будуть опубліковані у соціальній мережі Фейсбук на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/, на сайті управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/.

Переможці та призери визначаються за результатами голосування на сторінці Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» у соціальній мережі Фейсбук (https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/).

Для того, щоб проголосувати, потрібно поставити вподобання (лайк) відеоролика. Також ще одну трійку призерів, за умовами проведення відеоконкурсу, визначає журі.

Результати конкурсу організатори розмістять 15 вересня 2020 року в соціальній мережі Фейсбук Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» https://www.facebook.com/sport.dlia.vsih/ та сайті Управління фізичної культури та спорту Тернопільської ОДА http://oblsport.te.ua/ та фейсбук Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Переможці та призери Відкритого обласного відеоконкурсу «Спортивне літо», будуть відзначені сувенірною та нагородною атрибутикою з логотипом Тернопільського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для 

 

Т.520353.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь