A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

ПРОТОКОЛ № 8 міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міста Кременець

Дата: 27.03.2020 10:11
Кількість переглядів: 903

 

Кременецька міська рада

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Фото без опису47003 Тернопільська область, м. Кременець, вул. Шевченка, 67  тел.2-27-39, 2-42-90      

 

ПРОТОКОЛ № 8

міської комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міста Кременець

                                                                                                  

від 26 березня 2020 року

 

Головує:  Ковальчук О.А. – міський  голова, голова комісії.

Секретар комісії: Лановецький Ю.Я. – начальник відділу з питань цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами.

 

      Присутні: члени комісії з питань техногенно - екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: Ігнатюк А.М. – начальник Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області, Галькевич Г.Г. – начальник Кременецького РВ УДСНС України в Тернопільській області; Заєць А.І. – начальник Кременецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області;            Матвіюк М.М. – перший заступник міського голови; Шевчук В.М. – заступник міського голови; Тімахова Н.Ю. – начальник фінансового управління Кременецької міської ради; Пурдик О.О. – начальник відділу ЖКГ управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин; Волянюк О.В. – директор КП «Міськводгосп»; Хомин І.І. – директор КП «Кременецьблагоустрій». Риндич Я.В. – заступник міського голови – начальник управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин міської ради.

Запрошені: Карпюк З.І. – директор редакції Кременецького районного радіомовлення.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про внесення змін щодо надання дозволу на здійснення торгової діяльності окремим суб’єктам підприємницької діяльності, які зареєстровані на території м. Кременець.
  2. Про встановлення режиму роботи субєктів господарювання на час дії карантину в умовах надзвичайної ситуації.
  3. Про внесення змін до паспорту маршруту Кременець кільцевий.

 

 

  1. СЛУХАЛИ:

 

Ковальчук О.А. – міський голова, розпочав засідання міської комісії з ТЕБ та НС та довів до членів комісії і запрошених порядок денний засідання, повідомив про ситуацію, що виникла на території Тернопільської області в наслідок поширення корона вірусної інфекції COVID – 2019 та ознайомив присутніх із змістом змін до постанови КМУ України від 11 березня 2020 р. № 211 “Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (Офіційний вісник України, 2020 р., № 23, ст. 8) —           із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня          2020 р. № 215.

 

 ВИРІШИЛИ:

 

  1.  Надати дозвіл на здійснення торгівлі в спеціалізованих магазинах продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садовним матеріалом, засобами зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів. Провадження банківської та страхової діяльності, а також медичної практики, ветеринарної практики діяльності автозаправних комплексів, діяльності з технічного обслуговування та ремонту транспортних засобів, технічного обслуговування реєстраторів розрахункових операцій, діяльності з ремонту комп’ютерів, побутових виробів і предметів особистого вжитку, об’єктів поштового зв’язку за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту, а також дотримання відповідних санітарних та протиепідемічних заходів.

 

  1. На час введення карантину спричиненою гострою респіраторною хворобою COVID-19 суб’єктам господарювання у сфері роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності запровадити режим роботи з розрахунку один відвідувач на 10 кв. метрів площі торгівельного (операційного) залу за умови дотримання дистанції між ними не менш, як   1,5 метра із встановленням спеціальних позначок.

 

  1. Внести зміни до паспорту руху регулярного спеціального перевезення     м. Кременець кільцевий, а саме доповнити розклад руху автобусів одним рейсом із часом відправлення об 16.00 год. із зупинки «районна лікарня» за погодженням виконавчого комітету.

 

 

 

Міський голова                                                           Олексій КОВАЛЬЧУК

 

Перший заступник міського голови                        Микола МАТВІЮК

 

 

Начальник відділу з питань цивільного

захисту населення та взаємодії з

правоохоронними органами                                     Юліан ЛАНОВЕЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь