A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

ПРОТОКОЛ № 6 міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міста Кременець

Дата: 21.03.2020 17:09
Кількість переглядів: 3754

 

Фото без опису

 

Кременецька міська рада

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Фото без опису47003 Тернопільська область, м. Кременець, вул. Шевченка, 67  тел.2-27-39, 2-42-90      

 

 

ПРОТОКОЛ № 6

 

міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  міста Кременець

                                                                                                  

від 21 березня 2020 року

 

Головує:  Ковальчук О.А. – міський  голова, голова комісії.

Секретар комісії: Лановецький Ю.Я. – начальник відділу з питань цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами.

 

      Присутні: члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій: Ігнатюк А.М. – начальник Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області,             Галькевич Г.Г. – начальник Кременецького РВ УДСНС України в Тернопільській області; Заєць А.І. – начальник Кременецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області;            Матвіюк М.М. – перший заступник міського голови;     Шевчук В.М. – заступник міського голови; Тімахова Н.Ю. – начальник фінансового управління Кременецької міської ради; Пурдик О.О. – начальник відділу ЖКГ управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин; Волянюк О.В. – директор КП «Міськводгосп»; Хомин І.І. – директор КП «Кременецьблагоустрій».

Запрошені: Трубіцин С. О. – завідувач Кременецького міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Карп`юк З.І. – директор редакції Кременецького районного радіомовлення.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Про ситуацію, що виникла на території Тернопільської області в наслідок поширення коронавірусу COVID – 2019.

 

  1. СЛУХАЛИ:

 

Ковальчук О.А. – міський голова, який розпочав засідання міської комісії з ПТЕБ та НС та довів до членів комісії і запрошених порядок денний засідання, повідомив про ситуацію, що виникла на території Тернопільської області в наслідок поширення корона вірусної інфекції COVID-2019 та ознайомив присутніх із змістом протоколу позачергового засідання регіональної комісії з ПТЕБ та НС при Тернопільській ОДА від 20.03.2020 року № 10.

Лановецький Ю.Я. – начальник відділу з питань цивільного захисту населення та взаємодії з правоохоронними органами Кременецької міської ради проінформував про порядок введення режиму надзвичайної ситуації на території м. Кременець, необхідність призначення керівника робіт з ліквідації надзвичайної ситуації.

 

 ВИРІШИЛИ:

 

  1.  Епідемічну ситуацію на території м. Кременець спричиненою коронавірусом COVID-2019 згідно класифікаційних ознак надзвичайних ситуацій, затверджених наказом МВС України від 06.08.2018 року № 658, з урахуванням підпунктів 1, 2 пункту 5 Порядку класифікації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру за їх рівнями, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2004 року № 368 та відповідно до Державного класифікатора надзвичайних ситуацій (ДК 019:2010), затвердженого наказом Держстандарту України від 09.10.2010 року № 417, класифікувати, як медико – біологічну надзвичайну ситуацію природного характеру місцевого рівня.

 

  1. Тимчасово, з 00 год. 01 хв. 21 березня 2020 року ввести в дію на території          м. Кременець правовий режим надзвичайної ситуації.

 

  1. Призначити керівником робіт з ліквідації надзвичайної ситуації природного характеру місцевого рівня – першого заступника міського голови Миколу Миколайовича Матвіюка.

 

  1. Припинити пасажироперевезення міським транспортом з 15 год. 00 хв.            21 березня 2020 року.

 

  1. Кременецькому ВП ГУНП в Тернопільській області, Кременецькому РВ УДСНС України в Тернопільській області, заступнику директора комунального некомерційного підприємства «Кременецька районна комунальна лікарня» Козакову Г.К., директору комунального некомерційного підприємства «Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги» Корнійчуку В.І., директору                                       КП «Кременецьблагоустрій» Хомину І.І. та директору                               КП «Міськводгосп» Волянюку О.В. підготувати список працівників та визначити місце збору, які потребують підвозу до місця роботи та місця несення служби та надати інформацію керівнику з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, на території м. Кременець, першому заступнику міського голови Миколі Матвіюку до 16 год. 00 хв. 22 березня 2020 року.

 

 

  1. Організація спецрейсів суб’єктами господарювання, що надають послуги у сфері пасажирських перевезень, стосовно здійснення перевезення медичних працівників, працівників комунальних служб, поліції, ДСНС та інших служб до місця їх роботи та в зворотному напрямку, буде здійснюватися із 23.03.2020 року з 07:00 год. від населених пунктів суміжних із м. Кременець та з дотриманням маскового режиму і соціальної дистанції. Компенсація вищевказаним суб’єктам господарювання буде надана за рахунок коштів міського бюджету Кременецької міської ради.

 

  1. На час введення  в дію на території м. Кременець правового режиму надзвичайної ситуації, керуючись Кодексом цивільного захисту України, а саме ст. 19, заборонити проведення релігійних заходів, окрім заходів пов’язаних із похованням та хрещенням за участі до шести осіб з максимальним дотриманням правил безпеки в умовах карантину.

 

  1. Максимально обмежити пересування осіб на території м. Кременець без нагальної потреби.  Під час перебування на території міста дотримуватися заходів безпеки, а саме соціальної дистанції спілкування (два метри), використовувати засоби індивідуального захисту (Обов’язково масковий режим).  

 

  1. З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 серед мешканців м. Кременець та Кременецького району, за узгодженням із головою Кременецької районної ради Стефанським В. А. та першим заступником Кременецької РДА Онишкевичем В. О., міській комісії з ПТЕБ та НС звернутися до голів сільських рад, об’єднаних територіальних громад, керівників всіх підприємств, установ, організацій не залежно від форм власності із проханням здійснювати щоденний моніторинг перебування осіб, що повернулися та повертаються з-за меж України, та таких, що перебувають на самоізоляції. Про результати роботи інформувати Кременецьку міську раду, Кременецький ВП ГУНП в Тернопільській області із зазначенням переліку таких осіб та їх контактні дані щоденно до 16:00 год. В разі крайньої необхідності – негайно.

 

Міський голова                                                           Олексій КОВАЛЬЧУК

 

Перший заступник міського голови                        Микола МАТВІЮК

 

Заступник міського голови                                                Володимир ШЕВЧУК

 

Начальник відділу з питань цивільного

захисту населення та взаємодії з

правоохоронними органами                                     Юліан ЛАНОВЕЦЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь