A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Кременець може отримати 1 млн євро для будівництва реабілітаційного центру. Потрібна допомога небайдужих!

Дата: 12.03.2020 17:02
Кількість переглядів: 876

Будівництво навчально-реабілітаційного центру для обслуговування дітей та молоді з особливими потребами (неповносправних) уже незабаром може розпочатися у Кременці. Ще у 2016 році сесія Кременецької міської ради виділила для створення центру земельну ділянку у самому центрі міста. Готовий містобудівний розрахунок. Уже незабаром життя дітей та молоді з інвалідністю може набагато покращитися. Є реальна можливість отримати 1 млн євро на будівництво в рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща-Білорусь-Україна».

Проте, за короткий термін – 2 місяці громада повинна оплатити проектно-кошторисну документацію, вартість якої 20 тис євро. Завдяки спонсорам, меценатам та небайдужим громадянам наразі вдалося зібрати 2 тис євро.

  • Важливість створення такого центру важко переоцінити. Він зможе надавати навчальні та реабілітаційні послуги дітям та молоді з інвалідністю з усієї Тернопільщини, – каже голова ГО «Зоря надія» Алла Андрощук. – Наразі ми отримуємо підтримку від Кременецької міської ради, зокрема особисто й від міського голови Олексія Ковальчука, для забезпечення роботи Центру розвитку та реабілітації денного перебування для дітей та молоді з особливими потребами «Зоря надії». Також з нашими дітками працюють волонтери.

Днями відбулися збори батьків дітей з інвалідністю, участь у них взяли й представники Кременецької міської ради та РДА. Прийняли рішення не відмовлятися від свого задуму та прикласти максимум зусиль для збору коштів на документацію та втілення мрії сотні дітей Тернопільщини.

Усі охочі підтримати проект та допомогти у його реалізації можуть зробити це за наступними реквізитами: ЄДРПОУ 40154708,  UA 123387830000026006055129993, АТ КБ «Приватбанк» – номер картки 5169 3305 1991 0738. Тел.: +38 096 574 52 73.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь