A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася 62-а сесія Кременецької міської ради

Дата: 12.02.2020 15:53
Кількість переглядів: 618

Фото без опису

Сьогодні у Кременецькій міській раді відбулася 62-а сесія. На порядок денний винесли 140 питань, котрі понад 3 години розглядали 16 депутатів та міський голова. У результаті внесення певних пропозицій, уточнень та зауважень перші 27 питань чергою обранці підтримали майже одноголосно.

Традиційно суперечності та розбіжності у поглядах викликали земельні питання. Окрім цього остаточно не дійшли згоди депутати й щодо надання згоди на передачу об’єктів нерухомого майна у державну власність. Зокрема, йшлося про надання дозволу на безоплатну передачу з комунальної власності територіальної громади міста Кременець у державну власність в особі Міністерства оборони України двох об’єктів. Зокрема – нежитлового приміщення  площею 403,4 м. кв. адресою вул. Коцюбинського, 5 та нежитлового приміщення площею 151,6 м. кв., що знаходиться за адресою вул. У. Самчука, 4 м. Кременець (приміщення нинішнього ОМВК). 

Окрім депутатів на сесії були присутні активісти, представники громади. Також власне звернення до Кременецької міської ради та депутатів озвучили ветерани ОСС (АТО) Кременеччини. Депутати та усі присутні у сесійній залі уважно вислухали ветеранів.

Зокрема, атовці порушили низку питань соціального захисту військових. Пояснення щодо них надав начальник управління соціального захисту населення міської ради Борис Литвиненко.

Міський голова Олексій Ковальчук наголосив на тому, що спеціалісти міської ради завжди ідуть на зустріч ветеранам ОСС (АТО). Зокрема у питаннях соціального захисту, допомоги, дотримання першочергового права на надання земельних ділянок.

За інформацією управління архітектури, ЖКГ та земельних відносин Кременецької міської ради з 2015 по поточний період учасникам ОСС (АТО) виділено земельних ділянок: під житлове будівництво – 60, для ведення садівництва – 42, для гаражного будівництва – 9.

Фахівці юридичного відділу зазначили, що завжди готові проконсультувати захисників у юридичних питаннях.

На сесії також виступила Світлана Пушкар, котра розповіла про масштабну подію, яка відбудеться у Кременці 29 лютого-1 березня – «Міжнародний турнір з армспорту «Кубок Пушкарів». Зокрема, вона подякувала міському голові та депутатам за підтримку в організації цього заходу та запросила долучитися усіх бажаючих.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь