A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбувся щорічний звіт міського голови Кременця

Дата: 06.12.2019 08:26
Кількість переглядів: 520

Звіт міського голови Кременця Олексія Ковальчука відбувся учора, 5 грудня, у РБК. Насамперед він привітав з присвоєнням звання Почесний громадянин Кременця викладача Кременецької ОГПА ім. Тараса Шевченка, депутата міської ради Катерину Єрусалимець.

Впродовж двогодинної зустрічі очільник розповів про свою роботу впродовж 2019 року. Також він ознайомив кременчан з діяльністю відділів, управлінь, структурних підрозділів міської ради. Поділився з присутніми вагомими результатами, яких вдалося досягнути за рік та планами на майбутній, 2020 рік.

Міський голова зізнався, що не завжди вдається досягнути запланованого у поставлені терміни. Але разом з тим зауважив, що реагує на кожне звернення громадян.

Після звіту кременчани мали можливість задати питання. Здебільшого вони стосувалися громадського транспорту та пільг на проїзд містом, ремонту доріг, благоустрою. Прозвучали й слова подяки на адресу працівників міської ради та керівника. Зокрема, від головного лікаря  РКЗ "Кременецький центр первинної медико-санітарної допомоги" Віталія Корнійчука за надану впродовж року підтримку. За масштабну роботу над будівництвом площі та пам`ятником Борцям за волю України висловила вдячність громадська активістка Ольга Біркова.

Детально ознайомитися зі змістом звіту міського голови за 2019 рік та переглянути відео можна на офіційному сайті Кременецької міської ради.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь