A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Презентація урядової програми «Муніципальна няня»

Дата: 28.11.2019 10:40
Кількість переглядів: 432

Фото без опису

27 листопада у Кременецькій районній філії Тернопільського ОЦЗ сектор рекрутингу спільно з управлінням соціального захисту населення Кременецької міської ради провели інформаційний захід – презентація урядової програми «Муніципальна няня».
Оксана Денищук, заступник начальника управління соціального захисту населення Кременецької міської ради, ознайомила присутніх з урядовою програмою «Муніципальна няня», в свою чергу Світлана Гуляк, начальник відділу соціальних допомог та компенсацій, розповіла учасникам заходу про порядок оформлення щомісячної компенсаційної виплати задля відшкодування вартості послуг по догляду за дитиною до трьох років «Муніципальна няня». Це проект з підтримки батьків, який запрацював з 1 січня цього року. У його рамках держава компенсує частину витрат на послуги няні для дітей віком до 3 років. Сума відшкодування рівна розміру прожиткового мінімуму для дітей до 6 років станом на 01 січня року в якому оформляється допомога. Для того, щоб родина отримала допомогу від держави, няня має бути працевлаштована офіційно. В рамках послуги для одного з батьків, усиновлювачів чи опікунів оформляються щомісячні адресні компенсаційні виплати за надані послуги по догляду за дитиною до трьох років з боку юридичних осіб або і підприємців («Муніципальної няні»), яким законодавчо дозволено здійснювати таку діяльність.
Служба зайнятості інформує своїх безробітних про цю програму, як одну із форм працевлаштування для осіб, що виявили бажання відкрити власну справу і надавати послуги по догляду за дітьми та набути страховий стаж.
За більш детальною інформацією можна звертатись до управлінь соціального захисту населення за місцем проживання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь