A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Про проведення громадського обговорення по питанню зміни назви (перейменування) вулиці Горького в м. Кременець на вулицю Андрія Пушкаря

Дата: 15.11.2019 09:41
Кількість переглядів: 898

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення по питанню зміни назви (перейменування) вулиці Горького в м. Кременець

на вулицю Андрія Пушкаря

 

Найменування об’єкта права власності, якому пропонується присвоїти ім’я фізичної особи: вулиця Горького.

Ім’я фізичної особи, що пропонується присвоїти об’єкту права власності: вулиця Андрія Пушкаря.

Обґрунтування пропозиції: Пушкар Андрій Анатолійович народився 6 серпня 1985 року в місті Кременець, Тернопільської області. Андрій Анатолійович – український спортсмен-рукоборець, тренер, заслужений майстер спорту України (2006), багаторазовий чемпіон України, Європи та світу. Випускник Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту імені Тараса Шевченка (наразі академія), факультету обліку і аудиту Тернопільського національного економічного університету. З 2005 року — тренер із рукоборства кафедри фізкультури і спорту Тернопільського національного економічного університету.

Крім власних тренувань Андрій сам займався тренерською діяльністю – тренував дітей у власному тренажерному залі, який розташований на першому поверсі його будинку. Армрестлінгом Андрій почав займатися з дитинства, так як вони з батьком (найсильнішим рукоборцем в місті) постійно боролися і він ніколи не міг його перемогти. Це протистояння виростило з Пушкаря молодшого чемпіона світу, адже перемігши свого батька на змаганнях у віці 14 років і вазі 70 кілограм, проти 105 кілограмового батька, Андрій почав виступати на євпропейских турнірах по армфайту, а в 18 років став чемпіоном світу. Перші змагання, в яких узяв участь — «Козацькі забави» в м. Кременець, тоді підняв колоду 52 рази, з вагою 70 кг. Пізніше були перемоги в гирьовому спорті, паверліфтингу.

Лауреат номінації "Разом з олімпійцями" конкурсу "Герої спортивного року Тернопільщини – 2015". Також нагороджений відзнакою Президента України – ювілейна медаль "25 років незалежності України".

Всього Андрій Пушкар 15 разів був чемпіоном світу, 16 разів — чемпіоном Європи, 7 разів вигравав кубок світу серед професіоналів. В Україні завоював близько 200 медалей з різних турнірів, а з усього світу — з понад 30 країн.

Хронологія перемог Андрія Пушкаря:

  • переможець Чемпіонату світу (2003) — перша перемога такого рівня;
  • переможець турнірів серії А-1 «Russian open» (2014, Москва, тут переміг свого принципового суперника Дениса Ципленкова, уродженця Кривого Рогу; та 2015, Владикавказ (переміг у фіналі на ліву руку Фаріда Османлі з Туреччини, на праву — Джона Брзенка зі США));
  • переможець XI Всеросійського турніру пам'яті Віталія Сорокіна (2014, Лотошино): в індивідуальному турнірі в поєдинку на ліву руку здолав росіянина Іміра Абешерінова, на праву — Олексія Семеренка з Кривого Рогу, в абсолютній першості — Фаріда Османлі з Туреччини;
  • переможець ХХІІ Чемпіонату України з арсмпорту (2015, Харків);
  • переможець XV міжнародного турніру з армрестлінгу «Золотий тур» (2015, Румія, Польща);
  • переможець чемпіонату світу в надважкій вазі (2016, Лас-Вегас, США; переміг Дмитра Трубіна з Казахстану);
  • переможець Кубку світу з армспорту серед професіоналів «Золотий тур-2016» (Рум, Польща) .

14 листопада 2018 року Андрій Пушкар загинув на Рівненщині в автомобільній аварії.

Суб’єкт, що вніс пропозицію щодо зміни назви (перейменування) вулиці Горького: секретар ради, депутат Кременецької міської ради VII скликання Мельник Галина Степанівна та депутат Кременецької міської ради VII скликання Карп’юк Зоя Іванівна.

Термін, місце, час проведення заходів з громадського обговорення:

Громадське обговорення триває з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення до 21 січня 2020 року.

Пропозиції в усній чи письмовій формі приймаються до 21 січня 2020 року. Громадські слухання відбудуться у сесійній залі Кременецької міської ради 21 січня 2020 року о 14:00 год.

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, термін і форма для подання пропозицій (зауважень): Усі пропозиції та зауваження подаються в письмовій або усній формі до 21 січня 2020 року в відділ діловодства та контролю за документообігом Кременецької міської ради за адресою: м. Кременець, вул. Шевченка, 67, тел. 2-37-16  або ж надсилаються електронною поштою на адресу: officekremrada@ukr.net, із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає, анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Організатор громадського обговорення: Управління архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин за адресою: м. Кременець, вул. Базарна, 6, тел. 2-42-90, електронна пошта: km.arhitektura@ukr.net.

Особа, відповідальна за проведення громадського обговорення: начальник Управління архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Риндич Ярослав Васильович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 04 лютого 2020 року на офіційному веб-сайті Кременецької міської ради http://kremenec.miskrada.org.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь