A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Про проведення громадського обговорення по питанню зміни назви (перейменування) вулиці Пасічна в м. Кременець на вулицю Василя Жданкіна

Дата: 15.11.2019 09:40
Кількість переглядів: 552

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення по питанню зміни назви (перейменування) вулиці Пасічна в м. Кременець

на вулицю Василя Жданкіна

 

Найменування об’єкта права власності, якому пропонується присвоїти ім’я фізичної особи: вулиця Пасічна.

Ім’я фізичної особи, що пропонується присвоїти об’єкту права власності: вулиця Василя Жданкіна.

Обґрунтування пропозиції: Жданкін Василь Олександрович народився 23 травня 1958 у станиці Гурмай, Краснодарського краю на Кубані. Навчався в Українській сільськогосподарській академії (Київ), Львівській консерваторії. Закінчив диригентський факультет Рівненського інституту культури (1987), де створив квартет «Птах». Співав у Волинському народному хорі, Почаївській лаврі, Тернопільській обласній філармонії, Рівненській обласній філармонії, у театрі-студії «Не журись!» (м. Львів). Від 1990 почав концертувати як кобзар. Працював і мешкав у м. Кременець, співав у церковному хорі Кременецького жіночого монастиря УПЦ МП.

Василь Жданкін співав баритоном, акомпанував собі на кобзі. У його репертуарі були пісні на вірші українського лемківського поета Богдана-Ігора Антонича, а також українських класиків і сучасних поетів: Григорія Сковороди, Тараса Шевченка, Богдана Лепкого, Едуарда Драча, Івана Малковича. Улітку 1987 року запис пісні «Чорна рілля» у виконанні Василя Жданкіна вперше прозвучав на каналі «Промінь» Українського радіо.

Василь Жданкін був першим, хто після багатьох років заборони восени 1989 року на заключному концерті фестивалю «Червона Рута» публічно виконав «Ще не вмерла Україна». Знявся у кінострічках «І снігом стелиться життя» та «Українці, ми врятовані».

Василь Олександрович гастролював у більше ніж 20 країнах світу — Аргентині, Канаді, США та ін. Є автором низки музичних творів на власні вірші та вірші українських поетів. Серед опублікованих творів — «Билина про Кременець» (1992 рік).

2 вересня 2019 року близько 20 години вечора потрапив у ДТП, співак помер у кареті швидкої допомоги.

Суб’єкт, що вніс пропозицію щодо зміни назви (перейменування) вулиці Пасічна: депутат Кременецької міської ради VII скликання Скакальський Василь Ігорович. 

Термін, місце, час проведення заходів з громадського обговорення:

Громадське обговорення триває з дня оприлюднення інформаційного повідомлення про проведення громадського обговорення до 21 січня 2020 року.

Пропозиції в усній чи письмовій формі приймаються до 21 січня 2020 року. Громадські слухання відбудуться у сесійній залі Кременецької міської ради 21 січня 2020 року о 15:00 год.

Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, термін і форма для подання пропозицій (зауважень): Усі пропозиції та зауваження подаються в письмовій або усній формі до 21 січня 2020 року в відділ діловодства та контролю за документообігом Кременецької міської ради за адресою: м. Кременець, вул. Шевченка, 67, тел. 2-37-16  або ж надсилаються електронною поштою на адресу: officekremrada@ukr.net, із зазначенням прізвища, імені, по-батькові та адреси особи, яка їх подає, анонімні пропозиції не реєструються і не розглядаються.

Організатор громадського обговорення: Управління архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин за адресою: м. Кременець, вул. Базарна, 6, тел. 2-42-90, електронна пошта: km.arhitektura@ukr.net.

Особа, відповідальна за проведення громадського обговорення: начальник Управління архітектури, житлово-комунального господарства та земельних відносин Риндич Ярослав Васильович.

Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення: до 04 лютого 2020 року на офіційному веб-сайті Кременецької міської ради http://kremenec.miskrada.org.ua/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь