A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

У Кременці вшановують Захисників України

Дата: 11.10.2019 16:02
Кількість переглядів: 347

Фото без опису

Матері стоять і, здається, досі не можуть повірити, що їхніх синів вже немає в живих. Вони досі відчувають їхню незриму присутність, говорять з ними, безмежно люблять їх… А поряд проходять люди, які не відчувають війни. Не відчувають її завдяки тим синам, яких уже немає в живих і тим, які продовжують боротьбу…

Пам`ять, сльози, квіти – у Кременці сьогодні вшановують захисників України. Напередодні Дня Захисника у місті відбулися урочистості з нагоди свята. Долучилися й представники міської ради на чолі з головою Олексієм Ковальчуком.

Розпочалися заходи із панахиди біля стели пам`яті загиблих Героїв Кременеччини, яку відслужив настоятель собору Преображення Господнього о. Володимир Буграк. Аби вшанувати полеглих у російсько-українській війні та на Майдані Гідності прийшли батьки та близькі, кременчани, представники влади. Присутні не стримували сліз. Мужні чоловіки, яких важко чимось здивувати, не приховували своїх емоцій, згадуючи побратимів, котрих уже немає в живих. Продовжилися урочистості у Кременецькому РБК, де для військових приготували святковий концерт.

- Ми в неоплатному боргу перед хлопцями, котрі віддали свої життя за Незалежність нашої держави, за суверенність, за те, щоб ми сьогодні вільно висловлювали свої думки українською мовою. А також перед тими, хто нині присутній у цій залі, хто на собі відчув – якою ціною дається Свобода. Нашій вдячності немає меж, – наголосив Олексій Ковальчук.

Заходи приурочені Дню захисника України, Дню Українського козацтва та 77-ій річниці створення УПА триватимуть впродовж вихідних по усій Кременеччині.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь