A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Засідання круглого столу з обговорення актуальних проблем Другої світової війни

Дата: 19.06.2019 16:48
Кількість переглядів: 428

Фото без опису

   Сьогодні в приміщені Кременецького краєзнавчого музею відбулось засідання круглого столу з обговорення актуальних проблем Другої світової війни та презентація видань Музею Другої світової війни м. Гданськ.

   Організаторами заходу був Кременецький краєзнавчий музей та Центр краєзнавства і туризму при Кременецькій обласній гуманітарно-педагогічній академії ім. Тараса Шевченка. Модератор директор музею Андрій Левчук який провів презентацію діяльності Музею Другої світової війни в м.Гданськ, Республіка Польща та його видавництва. 
Гість круглого столу Оксана Каліщук
доктор історичних наук, професор Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки виступила з доповідю на тему: "Сучасний дискурс в обговоренні Волинської трагедії в роки Другої світової війни".
Ірина Скакальська, доктор історичних наук, професор КОГПА ім. Тараса Шевченка виступила з доповідю: "Трагедія евакуації (Друга світова війна і сучасна Операція об’єднаних сил на Сході України)"
Наукові співробітники музею Ольга Данилюк, Наталія Улянюк підготували презентацію матеріалів з фондосховищ та екскпозицій музею на тему: "Експонати музею, які висвітлюють історію Другої світової війни в краю."
Під час дискусії Олександ Соловей кандидат історичних наук, науковий співробітник музею довів відомі йому історичні факти періоду Другої світової війни та німецько-радянської війни.
Юлія Стрільчук директор бібліотеки КОГПА ім. Тараса Шевченка зазначила про сьогоднішній стан у бібліотечній справі та про наявні книги що висвітлюють тематику заходу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь