A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Про монетизацію субсидій

Дата: 21.01.2019 14:57
Кількість переглядів: 455

 

Управління соціального захисту населення Кременецької міської ради повідомляє, що Кабінетом Міністрів України 27 грудня 2018 року прийнято постанову № 1176 про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі.

Порядок призначення субсидії залишився незмінним, змінюється лише порядок виплати.

Монетизація відбуватиметься у три етапи. Зокрема, вже з 1 січня 2019 року участь у монетизації пільг і субсидій братимуть ті сім’ї, які звернуться за субсидією вперше.                     

Субсидія від держави надходитиме на їх персональний обліковий запис, сформований Ощадбанком. Банк, в свою чергу, розраховуватиметься за субсидіанта з організаціями-надавачами житлово-комунальних послуг та одразу інформуватиме SMS-повідомленням громадян про те, скільки їм залишилося доплатити за спожиті послуги. Тому зазначання у заяві для призначення субсидії номера мобільного телефону є обов’язковим (даний номер не може повторюватися в декількох заявах).

Громадяни, яким житлова субсидія надається у грошовій формі, зобов’язані щомісяця сплачувати вартість фактично спожитої послуги з урахуванням суми житлової субсидії, перерахованої Ощадбанком управителям, об’єднанням, виконавцям комунальних послуг.

З 1 травня 2019 року монетизація торкнеться тих, хто отримує субсидію чи пільгу вже багато років, в тому числі користується нею в літній період.

А вже з 1 жовтня 2019 року запрацює повномасштабна монетизація, коли кожен, хто є одержувачем житлової субсидії, отримуватиме за результатами опалювального сезону готівкою все, що було заощаджено.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь