A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Зустріч з головою Пласту у світі Мартою Кузьмович

Дата: 15.03.2018 14:51
Кількість переглядів: 380

Діяльність найстарішої скаутської організації у світі, яка налічує понад 100-літню історію, в Кременці розпочалася порівняно недавно. Проте, місцеві пластуни заявили про себе досить гучно. Настільки, що їх особисто сьогодні відвідала голова Головної Пластової Булави, голова Пласту в світі Марта Кузьмович.

Підтримку пластового руху, його розвиток у Кременці та співпрацю з українською діаспорою обговорили під час зустрічі у Кременецькій міській раді.

–       У Кременці уже діє первинна пластова організація, це надзвичайно потрібна справа. Ми завжди готові іти на зустріч і допомагати членам руху в його розвитку у місті, – наголосив міський голова Олексій Ковальчук.

До зустрічі також долучився й перший заступник міського голови Микола Матвіюк. Він зауважив, що «Пласт» це не єдина організація з якою  результативно співпрацює міська рада. Також він висловив побажання більш тісного спілкування та співпраці із представниками місцевого «Пласту».

Під час зустрічі також обговорили низку важливих питань щодо затвердження Програми розвитку пластового руху у Кременці та фінансування реалізації заходів цієї Програми.

 Довідка: 
Марта Кузьмович – голова Головної Пластової Булави (вищий керівний орган Пласту в світі). Громадянка США. Народилася 31 січня 1954 року в м. Честер, Па, США. Член Пласту з 1963 року. Голова Пласту в Світі з 2013 року. Мета візиту – зустрічі з членами Пласту на Тернопільщині, владою у містах і районах, обговорення стану розвитку Пласту в Тернопільській області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь