A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Телефони для вирішення питань щодо відновлення реєстрації податкових накладних

Дата: 17.08.2017 14:42
Кількість переглядів: 496

Телефони для вирішення питань щодо відновлення реєстрації податкових накладних

            З початку дії системи блокування податкових накладних призупинено реєстрацію 1691 податкової накладної на суму 28,6 млн.грн. Відмовлено в реєстрації 41 податкову накладну в грошовому вимірі – це 600,6 тис.грн. ПДВ.

            В ГУ ДФС області створена робоча група, яка збирається щодня і оперативно розглядає документи, надані платниками, у яких заблоковано реєстрацію податкових накладних, і приймає рішення.

            Повідомляємо, що бізнес може звертатися до нас і ми допоможемо сформувати пакет документів, які необхідно надати для розблокування накладних.

            Отож з метою оперативного вирішення питань суб»єктами господарювання щодо відновлення реєстрації податкових накладних в ЄРПН в ГУ ДФС діє телефона лінія.

            Бізнес Збаразького, Кременецького, Лановецького, Підволочиського, Шумського районів може звертатись за консультацією по даному питанню за номером телефону (03546)2-16-48 Бендасюк Марина Василівна.

                                                       До уваги громадян!

Кременецька об”єднана державна податкова інспекція нагадує, що ті громадяни які мають у власності або користуванні земельні ділянки, повинні сплатити земельний податок . Останній термін сплати податку - 29 серпня 2017 року.

Крім того нагадуємо, що 29 серпня 2017 року закінчується термін сплати податку на нерухоме майно,  відмінне від земельної ділянки.

Інформацію щодо нарахування податку можна отримати в центрі обслуговування платників податків, у каб. №8, за адресою: м.Кременець, вул. У.Самчука,6 або за тел.2-42-27.    

Обмеження щодо кількості видів діяльності, які зазначаються у реєстрі платників єдиного податку

Відповідно до п.299.1 ст.299 Податкового кодексу України реєстрація суб»єкта господарювання як плдатника єдиного податку здійснюється шляхом внесення відповідних записів до реєстру платників єдиного податку.

Згідно з пп.5 п.298.3 ст.ю298 ПКУ у заяві про застосування спрощеної системи оподаткування зазначаються обрані суб»єктом господарювання види господарської діяльності згідно з КВЕД ДК 009:2010.

Класифікація видів економічної діяльності затверджена наказом Держспоживстандарту України від 11.10.10 року №457.

До реєстру платників єдиного податку вносяться, зокрема відомості про види господарської діяльності

Враховуючи вищевикладене, на підставі поданої фізичною особою-підприємцем заяви про застосування спрощеної системи оподаткування до реєстру платників єдиного податку вносяться відомості про види господарської діяльності, за умови, що ці види діяльності дають право застосовувати спрощену систему оподаткування. При цьому ПКУ не передбачено обмежень для фізичних осіб-підприємців щодо кількості видів діяльності, які можуть бути внесені до реєстру платників єдиного податку.

 

            На Тернопільщині підприємцям відшкодовано 249 млн.грн. ПДВ

За січень-липень 2017 року суб»єктами господарювання області заявлено бюджетне відшкодування ПДВ на розрахунковий рахунок в сумі 248 млн.грн. Торік ця сума за відповідний період становила 132 млн.грн.

            Станом на початок серпня ц.р. платниками податків області вже відшкодовано з державного бюджету грошовими коштами на розрахунковий рахунок 249 млн.грн. ПДВ, тоді як минулого року ця сума становила 84 млн.грн.

            За результатами проведених перевірок з початку року упереджено 0,2 млн.грн. заявленого до відшкодування ПДВ. Загальний залишок невідшкодованого на розрахунковий рахунок ПДВ становить 40 млн.грн., з них 23 млн.перебувають в стадії перевірок та процедурі бюджетного відшкодування згідно з вимогами ПКУ і відповідними нормативними документами та 17 млн.грн. – в стадії судового та адміністративного розгляду. Станом на початок серпня минулого року невідшкодований залишок ПДВ на розрахунковий рахунок становив 79 млн.грн.

            Варто нагадати, що з 1 квітня 2017 року впроваджено електронний реєстр автоматичного відшкодування ПДВ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь