A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Конкурс юних піаністів імені Василя Барвінського

Дата: 05.03.2019 14:35
Кількість переглядів: 365

Фото без опису

Кожного року конкурс юних піаністів імені Василя Барвінського збирає за одним роялем усіх бажаючих порівнятися вміннями та майстерністю у грі на фортепіано. Маленькі, але вже такі вправні, Тарасюк Тетяна (учениця ІІ класу, викл. Метельська Т. Б.) та Нікіфорчук Владислав (учень ІV класу, викл. Ковальчук Л. Ю.) продемонстрували відмінну сміливість та захоплення улюбленою справою, і довели, що серед 80-ти учасників, вони гідні опинитися у трійці найкращих. Тетяна та Владислав були нагороджені дипломом ІІI ступеня та грошовою премією, що стало для них стимулом для ще більш плідної праці задля звершення нових успіхів. Оцінювало гру учасників професійне журі у складі викладачів Тернопільського музичного коледжу ім. С. Крушельницької Кравчук Н. Р., Явна О. М., викладачів ДМШ №1 та №2.

Варто також зазначити, що юний Владислав вже не вперше яскраво проявляє себе на конкурсах та наполегливо покращує навики, тоді як для маленької Тетянки це дебют, який тільки зміцнив її впевненість у собі та власних силах підкорювати нові музичні вершини.

Результату юним піаністам допомогли здобути викладачі школи мистецтв імені М. Вериківського Метельська Тетяна та Ковальчук Лариса. Вони кожного разу ділились не тільки професійними вміннями та знаннями, а й важливим досвідом та душею, адже гра на фортепіано – це не лише технічна вправність, а й щире серце.

Сподіваємось, що наші маленькі піаністи впродовж подальшого навчання лише прогресуватимуть у розвитку вмінь та досягатимуть все нових та нових Еверестів у сфері музики.


 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь