A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Вітання з Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Дата: 31.12.2018 14:30
Кількість переглядів: 413

Шановні кременчани!

Від усього серця вітаю усіх вас зі святами, які уже на порозі! Вони добром, надією і родинним теплом зігрівають наші серця. З Новим 2019 роком та Різдвом Христовим!

Рік, що минає дарував нам радість зустрічей та відкриттів, перемоги, та були в ньому й складнощі та біль втрат. Ми отримали новий життєвий досвід, доклали максимум зусиль, аби наше місто було гарним та затишним як для кременчан, так і для гостей.

Дякую всім небайдужим містянам, підприємствам, організаціям, установам, приватним підприємцям, громадським організаціям, які плідно працювали, були активними й ініціативними, відгукувалися на прохання й долучалися до всіх добрих справ. Своєю ініціативою робили все, щоб життя у нашому прекрасному місті ставало зручнішим і комфортнішим, ви надихали й нас на нові проекти та досвід. Щира подяка нашим землякам, які своїми професійними та творчими здобутками уславлювали рідне місто далеко за його межами, знаходили нових друзів, допомагали в становленні нових партнерських стосунків.

Новий Рік – це свято, якого ми чекаємо з трепетом й зустрічаємо зі світлими почуттями й добрими сподіваннями. Він символізує оновлення і ми, підбиваючи підсумки, будуємо нові плани й заглядаємо в рік прийдешній. Тож  вірю, що впродовж наступного року ми разом з вами зможемо зробити все, щоб Кременець міцнів, розвивався, ставав надійною домівкою для наших дітей та онуків.

Напередодні Нового року прийнято загадувати бажання і вірити, що вони обов’язково здійсняться. Нехай же усе, що ви загадаєте у новорічну ніч,  здійсниться вже у найближчому майбутньому.

Шановні кременчани, нехай прийдешній 2019 рік стане для нас часом, у якому Україна стане на шлях процвітання та економічного зростання, в якому кращі сини та дочки українського народу перестануть гинути на сході нашої держави.

Нехай принесе Новий рік у кожну сім`ю здоров`я та благополуччя, спокій, гармонію та добробут. Нехай здоровими та щасливими будуть ваші діти та батьки! Божого благословення вам, вашим сім’ям та родинам.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Міський голова                                                                                                                                   Олексій КОВАЛЬЧУК

Відеовітання міського голови можна переглянути тут

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь