A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

За п’ять місяців  Кременеччина забезпечила сплату 95.4 млн. грн.  податків і зборів

Дата: 11.06.2018 14:23
Кількість переглядів: 448

За п’ять місяців 2018 року до бюджетів усіх рівнів платниками податків Кременеччини сплачено 95,4 млн грн податків та зборів, що на 26,2 млн грн (або 37,9%) більше аналогічного періоду минулого року і на 5,6 млн.грн. більше очікуваного показника.

З початку цього року Кременецькі платники податків забезпечили надходження до державного бюджету 36,5 млн грн. або на 14,4 млн.грн. (65,2%) більше від аналогічного періоду минулого року і на 1,2 млн.грн. більше від очікуваного показника. Забезпечено виконання індикативного показника на 103,3%. Місцеві громади отримали в своє розпорядження 58,7 млн грн. податкових платежів, що перевищує надходження 2017 року на 11,6 млн.грн.  Додатково надійшло до місцевого бюджету 4,3 млн.грн.

Найбільші суми надходжень складають надходження із податку з доходів фізичних осіб – 51,7 млн.грн. із них  до державного бюджету надійшло 13,1 млн.грн. та до місцевого бюджету – 38,6 млн.грн.

Надходження від єдиного податку у січні-травні збільшилися на 2,8 млн.грн. або 37,3% у порівнянні з відповідним періодом минулого року та склали 10,3 млн.грн.

За п’ять місяців поточного року забезпечено надходжень до місцевого бюджету плати за землю 5,3 млн.грн. або на 1,1 млн.грн. більше від аналогічного періоду минулого року та на 1,0 млн.грн. більше від очікуваного показника.  Акцизного податку  поступило 1,8 млн.грн. або на 704,9 тис.грн. більше від очікуваного показника.

За словами начальника Кременецької ОДПІ Ярослава Міщука, важливим фактором наповнення бюджету є співпраця з реальним бізнесом регіону, а по-друге, сучасне і якісне сервісне обслуговування платників, яке забезпечує ведення підприємницької діяльності у правовому полі. Ми вдячні платникам податків, які чесно виконують свій конституційний обов”язок, своєчасно сплачуючи кошти до бюджету.

 

 

Начальник  Кременецької ОДПІ                                                                                                            Я.Г.Міщук                          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь