A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася 44 сесія міської ради

Дата: 11.12.2018 13:10
Кількість переглядів: 341

Фото без опису

За майже тригодинне засідання 44 сесії Кременецької міської ради депутати розглянули 25 питань. Участь у голосуванні взяли 19 народних обранців із 26, очолив засідання міський голова Олексій Ковальчук.

Одним із найважливіших питань – «Про місцевий бюджет міста Кременець на 2019 рік». У результаті уточнень запропонований проект, що неодноразово обговорювався членами бюджетної комісії, прийняли без суттєвих зауважень. «За» проголосували 15 депутатів.

Окрім того під час засідання депутати прийняли низку важливих для міста програм на найближчі роки щодо підтримки розвитку фізичної культури та спорту, оздоровлення дітей, протидії домашньому насиллю та інші. Внесли поправки до уже існуючих та затверджених програм.

Бурхлива дискусія відбулася навколо пропозиції Товариства відродження польської культури ім. Ю.Словацького, котре звернулося до міської ради аби Почесним громадянином Кременця став Заслужений художник України Микола Пазізін. Оскільки Микола Іванович – тернополянин, а у Кременці поряд з цим є власні художники, які, на думку депутатів, також гідні цього звання, то вирішили ширше обговорити питання і заслуги претендента, та зважити думку громадськості щодо можливих інших достойників.

Про те, як у місті готуються до Різдвяно-Новорічних свят розповіла начальник відділу культури та туризму Ганна Бобровська. Зокрема вона поінформувала, що цьогоріч за кошти міського бюджету придбають 500 новорічних подарунків для найменших кременчан. Комунальники тим часом уже прикрасили дерева на центральній вулиці Кременця та завершують прикрашати міську новорічну ялинку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь