A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

До уваги кременчан!

Дата: 04.01.2019 11:55
Кількість переглядів: 672

? ?µ?·???»?????°?? ???????????? ?·???±???°?¶?µ???? ?·?° ?·?°?????????? "?·?°?±?????????° ???»?°???????°?????????? ????????????"

21 грудня 2018 року на засіданні 45-ої сесії Кременецької міської ради прийнято рішення №2804 «Про покращення екологічного стану довкілля м. Кременець». Згідно документу з метою покращення екологічного стану в місті Кременець  заборонено використання, розміщення, покладання та реалізацію на об’єктах благоустрою територіальної громади міста Кременець (особливо міські кладовища, меморіальні комплекси, пам’ятники та культові споруди) продукції з синтетичних полімерів (штучні квіти, вінків та корзини, тощо).

Кременецька міська рада звертається до юридичних та фізичних осіб та  рекомендує не здійснювати реалізацію продукції з синтетичних полімерів (штучні квіти, вінки та корзини, тощо) на території м. Кременець.

Також закликаємо релігійні конфесії міста, настоятелів храмів та прихожан з розумінням та відповідальністю поставитися до прийнятого рішення та не використовувати на кладовищах штучних квітів. Адже при використанні та утилізації продукції з синтетичних полімерів (штучні квіти, вінки та корзини, тощо) завдається величезна шкода не лише довкіллю, а здоров’ю кременчан. Зі свого боку, виконавчий комітет Кременецької міської ради не надаватиме дозволів на здійснення виносної торгівлі продукцією з синтетичних полімерів (штучні квіти, вінки та корзини, тощо) на території м. Кременець.

Кременецька міська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь