A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

виставка живописних робіт «Простір свободи»

Дата: 12.10.2017 11:33
Кількість переглядів: 421

          У вівторок 10 жовтня у виставковій залі Кременецького краєзнавчого музею відкрилась виставка живописних робіт київської художниці Тетяни Ягодкіної  під назвою «Простір свободи». Зі слів художниці:«Кожен має своє визначення свободи. Та ще й не одне. Для когось свобода, це усвідомлена необхідність. А для когось – можливість йти туди, куди хочеш. Для мене свобода – правда. Коли ти можеш чесно й відверто казати те, що думаєш.Тому етюди написані з натури, це моя територія свободи. Я можу не обмежувати себе вимогами стилю, бажанням сподобатися та необхідністю вкластися у рамки певної концепції. Є я, етюдник, фарби, полотно та натура. Завдання одне – зафіксувати саме цей момент у всій повноті, колір, форму, емоцію. Це може бути будь-де і будь-коли. По-можливості – завжди і скрізь. Писати, як жити.»Фото без опису
         На відкриття виставки прийшло багато запрошених гостей серед яких був перший заступник міського голови Микола Миколайович Матвіюк, начальник відділу культури і туризму Ганна Валеріївна Бобровська, почесний громадянин нашого міста Петро Євстахійович Мазур, а також знаково для музею, що на відкриття таких заходів приходять наші міські художники.
         З нагоди Дня художника їм було підготовлено багато подарунків. Серед яких був виступ музичного ансамблю «Любисток» та невелике театральне дійство з юним, казковим «художником-чарівником».
         Під час вітальної програми, за високу професійну майстерність, вагомий внесок у розвиток української народної культури і мистецтва, активну участь у підготовці і проведенні загальноміських заходів та з нагоди Дня художника подяками та подарунками відділом культури та туризму Кременецької міської ради був відзначений творчий гурт «Гладущик» та жіночий мистецький гурт «Палітра». 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь