A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбувся звіт міського голови за 2018 рік

Дата: 22.12.2018 11:09
Кількість переглядів: 506

Фото без опису

Традиційно на завершення року у Кременцькому РБК відбувся звіт міського голови. Під час двогодинної зустрічі із кременчанами міський голова Олексій Ковальчук детально розповів про зроблене за рік. Очільник подякував депутатському корпусу, виконавчому комітету, виконавчому апарату, управлінням та відділам за виконану роботу.

Окремо міський голова проінформував громадськість про справу щодо зупинки на вулиці Вишнівецька. Зокрема він розповів про те, що наразі підряднику, що взявся за встановлення зупинки, суд призначив повернути кошти, сплачені як аванс, Кременецькій міській раді.

Згадав міський голова й про те, що цьогоріч вдалося надзвичайно багато зробити у площині зовнішніх відносин. Зокрема Кременець налагодив дружні та партнерські стосунки із м. Ільзенбург (Німччина). А уже 25 грудня до нашого міста приїздять партнери із автономного регіону Аджарія (Грузія). Раніше, під час візиту Олексія Ковальчука у Грузію, було украдено меморандум про співпрацю із згаданим регіоном, і ця співпраця успішно продовжується.

Серед роботи міської ради керівник окремо виділив комунальні служби. Адже саме від праці цих людей залежить комфорт кременчан.

Після виступу усі охочі мали можливість особисто задати питання міському голові, звернутися з пропозиціями. Містяни висловили зауваження, подекуди пропонували своє бачення вирішення тих чи інших проблем. Поряд з цим чимало слів вдячності за допомогу почули як працівники міської ради, так і особисто Олексій Ковальчук. Зокрема це стосувалося всебічного сприяння та створення відповідних умов для дітей та молоді з інвалідністю, допомоги переселенцям. Також окремо дякували голові та депутатському корпусу, а також працівникам міської ради за кількарічну підтримку у складному лікуванні маленької кременчанки Діани. Дівчинці зробили кілька операцій у Харківській лікарні, значну суму для лікування виділяли й на сесіях міської ради. Після цього, аби Діана могла продовжити навчання під час реабілітації вдома, відділ освіти організував для неї таку можливість.

У своєму виступі голова міської ради торкнувся й перспектив розвитку міста. Зокрема, він поділився своїм баченням щодо реконструкції Меморіалу слави у центрі міста, розповів про подальший розвиток стосунків з містами-партнерами з Німеччини, Грузії та Польщі, наголосив на підтримці міською радою культури та спорту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь