A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Відбулася 39 сесія Кременецької міської ради

Дата: 27.06.2018 10:32
Кількість переглядів: 422

У непростій атмосфері, у процесі тривалих дискусій відбулося засідання 39 сесії VII скликання Кременецької міської ради. Проте депутатам вдалося прийняти низку важливих для життя міста рішень.

Зокрема, після ґрунтовного обговорення прийняли рішення «Про встановлення місцевих податків та зборів на 2019 рік». Не усі депутати відразу погодилися розглядати проект рішення та голосувати за нього, проте беззаперечні аргументи переконали їх у необхідності підтримки рішення.

Одним із найважливіших рішень, яке було прийняте на сесії 26 червня «Про звернення до Тернопільської обласної ради та Тернопільської ОДА». Враховуючи, що усі видатки на поточне утримання закладів освіти та охорони здоров’я містами обласного значення здійснюються за рахунок власних доходів, а не відповідної дотації з державного бюджету та тієї складної фінансової ситуації, що склалася в місті Кременець із фінансуванням закладів освіти зокрема, міська рада звертається із проханням внести зміни до рішення обласної ради «Про обласний бюджет на 2018 рік» та за рахунок нерозподілених видатків передбачити містам обласного значення дотацію з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров'я.

Суттєву підтримку з міського бюджету отримали й школи та садочки міста. Зокрема 300 тис. грн. виділили для відкриття перших класів «Нової української школи», 500 тис. грн. – на завершення ремонту та утеплення ДНЗ №3 та 200 тис. грн. також на завершення ремонту та утеплення отримав НВК «Кременецька ЗОШ І-ІІІ №5 – ДНЗ».

За результатом розгляду депутатського звернення секретаря Кременецької міської ради Галини Мельник та одноголосної підтримки  рішення депутатською комісією з питань бюджету 900 тис. грн. виділили на реконструкцію площі «Майдан Волі».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь