A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Христос Рождається! Славімо Його!

Дата: 06.01.2019 10:24
Кількість переглядів: 354

Шановні кременчани!

Кожне свято Різдва Христового приносить дивовижні миті, незабутні хвилини щастя і благодаті. Цьогорічне Різдво Христове принесло нам довгоочікувану радість. Напередодні Великого Свята Православна церква Україна отримала Томос. У резиденції Вселенського патріарха на Фанарі цими днями відбуваються історичні події. Вселенський патріарх Варфоломій в присутності президента Петра Порошенка підписав та вручив предстоятелю ПЦУ блаженнійшому митрополиту Київському і всієї України Епіфанію Томос. Це наші спільні очікування, наше спільне щастя як православних християн, яке сьогодні розділяємо зі всіма українцями.

У сімейне свято Різдва бажаю вашим домівкам миру, світла і тепла. Нехай назавжди забудуть до вас дорогу порожні сварки, самотність і печаль, а торжествують вічне добро і справедливість. Любові безкрайньої, тріумфу сердець і щирої радості від спілкування з найріднішими і ближчими людьми!

Хай і сьогоднішнє свято принесе вам виконання усіх світлих помислів і допоможе знайти свою дорогу, що веде до повної гармонії.

Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомлення власного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а сьогодення залишається радісним і успішним!

У таке світле свято, яке дарує людям віру в чудеса і позбавлення від мук, бажаю віри у все найкраще і добріше, миру і злагоди, чистих помислів, любові до ближнього, яка обов’язково зробить світ навколо нас кращим, щирішим і радісним.

Христос народився! Славімо Його!

Міський голова                                                                                                                             Олексій КОВАЛЬЧУК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь