A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Служба у справах дітей інформує:

Дата: 11.11.2017 10:11
Кількість переглядів: 442

Фото без опису

З метою підтримки  талановитих та обдарованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також сприяння благодійницькій діяльності в Україні та реалізації соціальних проектів, які діють в інтересах дітей,  19.12.2017 року на базі Національної опери України  ім. Шевченка    (м. Київ, вул. Володимирська, 50) відбудеться  Міжнародний конкурс -фестиваль „Щасливі долоні”.  

Фестиваль націлений на розвиток творчих здібностей обдарованих дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, сприяння самовдосконаленню і самоствердженню юних талантів,  а також створення сприятливих умов адаптації дітей вказаної категорії в соціум.

Зазначений захід проводиться щорічно з 2005 року,  в ньому взяли участь   понад 10 тис. дітей вказаної категорії. Найталановитішим з них були вручені скрипка народного артиста Володимира Співакова, саксофон народного артиста Ігоря Бутмана, а також діти відпочивали в дитячих центрах Мексики, Угорщини та Нідерландів.

З переможцями Фестивалю підписані контакти на зйомки у фільмах  компаній „Star Media” і „Studio Bayrak”.  Організатори Фестивалю благодійний фонд "Щасливі долоні".

Контактна інформація благодійного фонду „Щасливі долоні”:                   тел. (044) 332-26-58; 050 338 88 69; e-mail: dolonki@ukr.net;

адреса: вул. Драгомирова, 20, оф. 200, м. Київ, 01103.

Детальна інформація про Фестиваль розміщена на www.dolonki.com.

 

Організатори Фестивалю "Щасливі долоні" просять звертатись за будь-якою інформацією щодо проведення заходів за тел. 050 474 73 74 - Дар'я Вя'чеславівна.

 


          Просимо підтримати даний соціально-виховний, культурно-мистецький захід та залучити до участі у ньому дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь