A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Чемпіонат Кременеччини з більярду «Вільна піраміда»

Дата: 18.03.2018 09:30
Кількість переглядів: 600

Нинішні вихідні у Кременеці багаті на спортивні заходи. Так,17 березня у Більярдному клубі центру вільного часу «Панорама» відбувся відкритий Чемпіонат Кременеччини з більярду «Вільна піраміда». У змаганнях приймали участь 14 спортсменів з 4 міст України. Організаторами заходу виступили відділ у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької РДА та відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради.
Попри щільний та насичений графік привітати спортсменів на захід завітали  міський голова Кременця Олексій Ковальчук, перший заступник Микола Матвіюк, начальник відділу у справах сім'ї, молоді та спорту Кременецької міської ради Андрій Станіславенко та начальник відділу у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту Кременецької РДА Василь Петрук.

Уже вкотре суддею «Вільної піраміди» є Олександр Безносюк – професор, суддя національної категорії з більярду, директор Федерації спортивного більярду України з розвитку більярдного спорту (Пул, Снукер, Піраміда) у вищих навчальних закладах України. 
Чемпіоном відкритого Чемпіонату Кременеччини став Захар Вознюк (Дубно) друге місце виборов Михайло Бондар (Кременець), який підтвердив звання найкращого гравця Кременеччини, розділили третє місце Сергій Бондарчук (Дубно) та Андрій Іванов (Дубно).

У турнірі Білія переміг Андрій Ковальчук (Кременець), друге місце здобув Захар Вознюк (Дубно), третє – Сергій Бондарчук (Дубно). 
Наступні змагання у Кременці відбудуться в травні – Чемпіонат Кременеччини з більярду «Комбінована піраміда».
Чемпіонат також став хорошим тренінгом для підготовки команди КОГПА ім. Тараса Шевченка, яка братиме участь у змаганнях, що відбудуться наприкінці березня у Києві – особисто-командний Відкритий Кубок України серед науково-педагогічних працівників ВНЗ з більярду «Вільна піраміда».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь