A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Благоустрій у місті - це не лише комунальники та міська рада

Дата: 23.04.2019 08:51
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Більшість кременчан, які хочуть бачити позитивні зміни у місті, уже помітили, що на місцях, де ще тиждень-два тому лежали купи сміття, поступово наводять лад комунальники. Долучаються й громадські організації та небайдужі мешканці, які влаштовують толоки у лісах.

На прохання мешканців прилеглих вулиць, зачистили територію за районним будинком культури. Також кілька вантажівок твердих побутових відходів вивезли із вул. 107-ої Кременецької дивізії (поблизу колишнього садочка).

Дбають про благоустрій напередодні Великодня й поблизу багатоквартирних будинків на вулицях Симона Петлюри та Мікрорайон. Там під час прибирання позаду 18 будинку до працівників КП «Благоустрій» підійшли мешканці будинку аби подякувати за роботу. А таке, на жаль, буває нечасто…

Зрізують сухостій та розчищають майданчик на вулиці Замкова, навпроти ДЮСШ ім. Андрія Пушкаря. Ще нещодавно захаращеної місцевості не впізнати. В усіх цих локаціях комунальники працюють одночасно. Вони роблять усе можливе. Тому зараз важливо подбати аби їх робота не була марною та тимчасовою, а створений комфорт і чистота підтримувалися кременчанами.

Звісно містянам хотілося б, аби у Кременці було більше контейнерів для сміття. І з часом їх буде більше. Та разом з тим, люди також мають подбати про те, щоб не порушувати правил благоустрою, не викидати у смітники великогабаритних побутових відходів.

Надзвичайно приємно бачити, що містяни гідно оцінюють роботу комунальників і навіть готові допомогти у боротьбі з порушниками та у збережені чистоти на вулицях Кременця. З цікавою ініціативою виступила кременчанка Іванна Запольська.

«Було так – стало так, міська рада вивезла сміття і зібрала навколо, жителі вулиці після того вичистили все дрібненьке ще 5 мішків по 120 літрів, а зранку знов наносили! Схаменіться! Ні стара, ні нова влади, ні Європа ні Америка, ні Росія вам тут не смітять і не будуть за вами прибирати, проявіть громадську, людську свідомість!» – написала Іванна у звернені до Кременчан. Також жінка розмістила оголошення про заборону викидання сміття на місці, де прибрали і залишала свій номер телефону. Вона обіцяє фінансову винагороду кожному, хто зробить фото чи відео фіксацію порушників. Це і є невеликі, але важливі кроки до справжньої Європи!
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь