A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

РОЗПОРЯДЖЕННЯ КРЕМЕНЕЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ ПРО СКЛИКАННЯ 39 СЕСІЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Дата: 22.05.2018 08:33
Кількість переглядів: 388

Фото без опису

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

КРЕМЕНЕЦЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ


 

від 21 травня 2018 року                                                          № 99-ОД


 

Про зупинення дії рішення

сесії Кременецької міської ради

VII скликання

 

Розглянувши звернення педагогічного колективу Кременецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, беручи до уваги відсутність інформаційно-технологічного профілю в закладах загальної середньої освіти міста Кременець, відповідно до ст. ст. 42, 47, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення належного вирішення питання міською радою:

 

  1. Зупинити дію рішення тридцять восьмої сесії Кременецької міської ради VIІ скликання від 18.05.2018 №2256 «Про зміну організаційно-правової форми та назви Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Кременецької міської ради Тернопільської області на Кременецьку гімназію №4 Кременецької міської ради Тернопільської області».

 

  1. З метою повторного розгляду рішення Кременецької міської ради від 18.05.2018 року №2256 в частині доповнення його пунктом про відтермінування строків виконання, скликати чергову тридцять дев’яту сесію Кременецької міської ради сьомого скликання 31 травня 2018 року на 10:00 годину для розгляду зауважень згідно розпорядження, а саме:

            - при прийнятті рішення не було враховано пропозиції депутатів щодо відтермінування виконання рішення із 01 вересня 2019 року;

            - враховуючи вищевказане, керівнику Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 КОЗАЧУКУ Юрію Григоровичу забезпечити в повному обсязі виконання статті 51 Бюджетного Кодексу України щодо утримання чисельності працівників та здійснення фактичних видатків на заробітну плату, включаючи видатки на премії та інші види заохочень чи винагород, матеріальну допомогу, лише в межах фонду заробітної плати, затвердженого для бюджетної установи у кошторисі на 2018 рік.

 

  1. Тридцять дев’ятій сесії Кременецької міської ради VIІ скликання повторно розглянути рішення тридцять восьмої сесії міської ради VIІ скликання від 18.05.2018 №2256 «Про зміну організаційно-правової форми та назви Кременецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 Кременецької міської ради Тернопільської області на Кременецьку гімназію №4 Кременецької міської ради Тернопільської області» із врахуванням зауважень, зазначених в розпорядженні.

  2. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.


 

Міський голова                                                                      О. А. КОВАЛЬЧУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь