A A A K K K
для людей із порушенням зору
Кременецька міська громада
Тернопільська область, Кременецький район

Служба у справах дітей інформує:

Дата: 12.12.2017 08:31
Кількість переглядів: 591

Проведено заходи Всеукраїнської акція «16 днів проти насильства»   

    Відповідно до розпорядження міського голови від 21 листопада 2017 року № 238-од «Про проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»  в місті Кременці, відділами Кременецької міської ради, які здійснюють соціально-правовий захист дітей, проводять  профілактичну роботу проти насилля в сім’ї, дитячому, підлітковому, молодіжному середовищі, проведено ряд заходів.


            Намір даних заходів -  привернути увагу громадян, дітей, підлітків та молоді до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, забезпечення рівних прав жінок та чоловіків, недопущення випадків насильства щодо дітей та підлітків, запобігання і попередження насилля в дитячому, підлітковому, молодіжному середовищі.
         В рамках Всеукраїнської акції  працівниками служби у справах дітей Кременецької міської ради, Кременецького відділу національної поліції ГУНП в Тернопільській області проведені лекції- бесіди «Вільні від насильства» в загальноосвітніх школах 1-Ш ступенів  №4, №5, НВК «Гімназії –ЗОШ 1ст.», Кременецькому педагогічному коледжі.  
        Фахівцями Кременецького районного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді  в ЗОШ 1-Ш ступенів №1,2,3 міста  проведені тренінги з старшокласниками «Ми проти насильства», «Толерантність-добрих манер і вчинків».
         Відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради виготовлені та роздані школярам і студентам  листівки «Стоп насильству!»
         Педагогами навчально- виховних закладів міста організовані виставки малюнків школярів  по даній тематиці, проведені батьківські збори.
         В читальній залі Кременецької  міської бібліотеки для дітей було розкрито тематичну поличку "Межа, за якою морок" до всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.
         До Дня прав людини в Кременецькій міській бібліотеці для дітей була розкрита книжково-ілюстративна виставка: «Кожна дитина має право». З учнями 4 Б класу Кременецької ЗОШ І-ІІІ  ст. № 4 була проведена літературно-правова мандрівка: «Казки читаємо – права вивчаємо».

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь